Suport: 0371.356.888 / 0723.133.533


Luni-Vineri: 10:00-18:00          Sambata: 10:00-15:00

Metode de plata

SMS

Daca alegeti metoda de plata prin SMS urmariti cu atentie indicatiile pentru trimiterea SMS-urilor, respectiv validarea numarului de telefon cat si plata propriu-zisa. Pentru plata prin SMS veti fi facturat lunar prin factura emisa de reteaua de telefonie mobila la care aveti abonament. La unele retele este posibil sa vi se solicite al doilea SMS NETAXABIL, cu textul DA. Acest al doilea SMS are rolul de confirmare a platii la reteaua de telefonie de care apartineti.


Plata pentru inscriere anunt de 8 euro + TVA se poate face din retelele: Vodafone, Orange si Cosmote.
Plata pentru inscriere site in 200 directoare web romanesti de 20 euro + TVA se poate face din reteaua Vodafone.


Card bancar

Pentru metoda de plata prin CARD BANCAR introduceti in formularul dat, datele necesare pentru finalizarea tranzactiei. Conversia euro - ron, va fi facuta la cursul BNR din ziua platii. Pentru plata prin CARD BANCAR veti completa suplimentar datele de facturare ca persoana fizica sau juridica. Dupa finalizarea platii veti primi pe adresa de e-mail factura fiscala in maxim 24h.


Plata pentru inscriere anunt de 8 euro + TVA, inscriere site in 200 directoare web romanesti de 20 euro + TVA si inscriere site in 300 directoare web straine de 27 euro + TVA se poate face prin carduri VISA si MasterCard. Se accepta atat carduri emise de banci romanesti cat si straine sub marca VISA si MasterCard.

Pentru ambele metode de plata, veti fi directionat pe pagini securizate oferite de mobilpay.ro serviciu NETOPIA Sistem SRL.

PROMOdesk si NETOPIA Sistem SRL garanteaza ca operatiunile de plata prin SMS cat si cele prin CARD BANCAR sunt 100% securizate, fara nici un fel de eroare. Mobilpay face procesari si transferuri in conditiile de securitate conform standardelor 3D Secure Visa si MasterCard.


Cash la orice caserie BCR

Dupa ce ati completat formularul de inregistrare si selectati aceasta metoda de plata sunteti directionat catre o pagina in care veti completa datele de facturare. In scurt timp veti primi pe email factura proforma. Printati aceasta factura sau notati datele firmei noastre (inclusiv contul bancar), numarul facturii si suma, si impreuna cu un act de identitate mergeti la orice caserie BCR si faceti plata. Conversia euro - ron va fi facuta la cursul BNR din ziua facturarii. Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti la office@promodesk.ro confirmarea ca ati facut plata pentru a verifica tranzactia in contul nostru si pentru a va trimite factura fiscala.


OP sau Transfer Bancar

Dupa ce ati completat formularul de inregistrare si selectati aceasta metoda de plata sunteti directionat catre o pagina in care veti completa datele de facturare. In scurt timp veti primi pe email factura proforma. Conversia euro - ron va fi facuta la cursul BNR din ziua facturarii. Dupa efectuarea platii pentru o inscriere mai rapida trimiteti-ne la office@promodesk.ro dovada platii scanata, altfel inscrierea va incepe dupa ce banii vor fi vizibili in contul nostru.


PAYPAL

Dupa ce ati completat formularul de inregistrare si selectati aceasta metoda de plata sunteti directionat catre pagina de Paypal unde trebuie sa introduceti contul dumneavoastra de Paypal. Plata este 100% securizata deoarece se realizeaza pe pagina Paypal. Pentru plata prin Paypal veti completa suplimentar datele de facturare ca persoana fizica sau juridica. Dupa finalizarea platii veti primi pe adresa de e-mail factura fiscala in maxim 24h.

PARTENERI: