Suport: 0371.356.888 / 0723.133.533


Luni-Vineri: 10:00-18:00          Sambata: 10:00-15:00

Inscrie site-ul in directoare web romanesti si straine prin PROMOdesk.ro

De ce inscriem in directoare web:

- directoarele web sunt cataloage de resurse de pe internet, fiind specializate in categorizarea si clasificarea site-urilor, structurate pe categorii si subcategorii destinate sa acopere toate sau o parte din interesele vizitatorilor.
- directoarele web sunt una dintre cele mai eficiente resurse de link building. Pentru a ajunge pe primele pozitii in Google, un site are nevoie de cat mai multe link-uri catre el. Aceste link-uri se pot obtine din inscrierea in directoare web.
- prin inscrierea in directoare web se obtin link-uri de calitate, ele fiind practic obtinute pe viata printr-o simpla inscriere. Majoritatea link-urilor obtinute in urma unei inscrieri in directoare web sunt dofollow (cu transfer de page rank), acesta fiind de asemenea un aspect foarte important.
- directoarele web sunt metode bune de a gasi parteneri de afaceri, prin inscrieri, site-ul va fi listat intr-o anumita categorie din directorul web cu descriere si date de contact.

O inscriere corecta in directoare web:

- inscrierea in directoare web trebuie facuta manual. Daca veti folosi programe automate sau semi-automate riscati ca site-ul sa nu fie inscris corect respectiv ca site-ul sa nu fie aprobat/afisat in directoarele web.
- selectati cu atentie directoarele web in care faceti inscrierea, nu recomandam inscrierea in directoare web ce solicita link reciproc sau postari de iconite, bannere .. etc. deoarece nu este eficienta, ba chiar poate afecta page rank-ul site-ului inscris.
- exista foarte multe ipoteze neavizate privind termenul "ideal" de a face o inscriere in directoare web, insa cert este ca nu exista o informatie oficiala sau exacta pentru un astfel de proces. Practic daca veti inscrie intr-o singura zi site-ul in 200 de directoare web validarea si afisarea site-ului, respectiv indexarea link-ului trimis de director catre site-ul inscris poate dura intre 2 zile si 4-5 saptamani, astfel link-urile catre site se obtin in decursul al unei luni. In concluzie inscrieti corect si manual, Google nu va penaliza site-ul dumneavoastra.
- feriti-va de directoare web ce seamana cu ferme de link-uri sau care ar putea fi penalizate de Google.

Recomandari:
- pentru site-urile romanesti recomandam atat inscrierea in directoare romanesti ce sunt mai relevante datorita extensiei domeniului ".ro" cat si inscrierea in directoare straine in urma careia veti obtine link-uri mult mai puternice din partea unor site-uri cu vechime si page rank foarte mare.

Pachetele de inscriere PROMOdesk.ro

1. 200 directoare web romanesti - 20 euro + TVA

- inscriere si afisare pe viata fara link-uri reciproce
- backlink-uri valoroase cu transfer de page rank
- rapoarte de inscriere detaliate + factura fiscala
- plata prin SMS, Card Bancar, Transfer Bancar, Op, Paypal sau Cash la orice casierie BCR
- plata securizata de mobilpay.ro pentru SMS si Card Bancar

Lista directoarelor web romanesti
Inscrie Siteul Tau Vezi toate avantajele inscrierii in directoare web romanesti

2. 300 directoare web straine - 27 euro + TVA

- inscriere si afisare pe viata fara link-uri reciproce
- backlink-uri valoroase cu transfer de page rank
- rapoarte de inscriere detaliate + factura fiscala
- plata prin SMS, Card Bancar, Transfer Bancar, Op, Paypal sau Cash la orice casierie BCR
- plata securizata de mobilpay.ro pentru Card Bancar

Lista directoarelor web straine
Inscrie Siteul Tau Vezi toate avantajele inscrierii in directoare web straine

PARTENERI: