Logo-ul site-ului Promodesk.ro
icon advertoriale
icon directoare web
icon contact
icon blog

Like-uri pentru pagina ta de

logo-ul Facebook
Termeni si conditii PROMOdesk.ro
1. Acceptarea Termenilor si Condiitilor
Acesti termeni si conditii constitute acordul legal dintre dvs. si S.C. Delight Solutions S.R.L (detinatorul PROMOdesk.ro). Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru a intelege si a comanda corect serviciile din website-ul: www.PROMOdesk.ro
Folosim Google Analytics pentru colectarea informațiilor despre traficul de pe site. Aici găsiți o legătură la politica de confidențialitate a furnizorului nostru de analitice: https://policies.google.com/privacy. Dacă ai completat un formular de comandă pentru unul din serviciile de pe site sau ne-ai contactat prin formularul de contact, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine, folosind acest formular de contact. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.
2. Conditiile de Inscriere a unui Anunt
PROMOdesk.ro inscrie manual, prin operatori umani anuntul dumneavoastra conform datelor si pozelor primite si inscrise in formularul de comanda.
Listele de site-uri in care se inscriu anunturile sunt publice si complete la link-ul: https://www.promodesk.ro/siteuri-anunturi
Anunturile Generale se inscriu in 100 site-uri de anunturi generale, Anunturi Imobiliare se inscriu in 25 site-uri de anunturi imobiliare + 75 site-uri de anunturi generale, Anunturile Auto se inscriu in 25 site-uri de anunturi auto + 75 site-uri de anunturi generale.
Listele de site-uri sunt updatate si intretinute constant, astfel incat PROMOdesk incearca sa mentina o lista de site-uri cu vizibilitate mare, functionale si totodata rata buna de acceptare.
Operatorii PROMOdesk au o mare experienta de inscriere motiv prin care se obtine o rata de acceptare buna, insa datorita faptului ca site-urile pe care se inscriu nu sunt proprietatea PROMOdesk nu putem garanta o rata de acceptare. De regula, media ratei de acceptare obtinute de anunturile inscrise prin PROMOdesk.ro este de 85%, motiv pentru care PROMOdesk.ro devine un important si eficient canal de plasare anunturi pentru persoanele si firmele ce nu au timp sa faca munca de inscriere propriu-zisa pe fiecare site in parte. Exista posibilitatea ca anumite site-uri din lista sa aibe probleme tehnice sau sa dea diferite erori in procesul de inscriere, acest lucru nu atrage insa nici o obligatie PROMOdesk fata de client.
Pentru fiecare comanda se trimite un e-mail de confirmare cu datele si pozele anunturilor completate in formular tocmai pentru ca clientii sa poata solicita in timp util eventualele modificari/corecturi dorite. Operatorii PROMOdesk inscriu anunturile exact conform datelor primite.
Anunturile cu continut matrimonial, erotic, videochat, sex-shop, tarot, alcool, tutun, materiale pirotehnice, MLM, tranzactii virtuale sau orice alt anunt cu caracter dubios se vor inscrie doar cu adresa de e-mail a clientului (indiferent de optiunea aleasa in formular) si obtin de regula o rata de acceptare intre 50 si 70% (in functie de tipul de anunt, titlu si textul anuntului)
Programul de inscriere al anunturilor este de 48h lucratoare. Operatorii PROMOdesk inscriu anunturile in intervalul Luni-Vineri intre orele 09:00 - 18:00. Sambata si Duminica nu se fac inscrieri
La finalizarea procesului de inscriere, operatorul PROMOdesk ce s-a ocupat de procesul de inscriere, trimite pe e-mail clientului un raport de inscriere ce va cuprinde lista de site-uri pe care s-a facut inscrierea + statusul fiecarui site in parte. Datorita faptului ca poate dura intre 1 si 4 zile pana cand site-urile de anunturi sa accepte si sa afiseze anuntul inscris in site, nu se furnizeaza rapoarte cu linkurile catre anunturile in sine, acest lucru poate fi obtinut de la aproximativ 40-50% din site-uri daca solicitati in formular ca sa primiti dumneavoastra e-mail-urile de confirmare, validare si acceptare ce vin in urma procesului de inscriere.
Valabilitatea unui anunt este de in medie de 30 de zile si poate varia intre 14 zile si pana la 90 de zile. Acolo unde au posibilitatea, operatorii PROMOdesk selecteaza perioada maxima de valabilitate.
Anunturile inscrise, expira si pot ramane in arhiva pe anumite site-uri. Tariful platit nu include editarea sau stergerea ulterioara a unui anunt ci doar procesul de inscriere a unui anunt in lista de site-uri aferenta.
PROMOdesk isi rezerva dreptul de a isi modifica conditiile de inscriere fara o notificare prealabila.
Accept

PROMOdesk.ro NU mai oferă serviciul: Like-uri pentru pagina ta de Facebook !

Serviciul nostru de trimitere de likeuri pe Facebook nu mai poate opera din punct de vedere tehnic, datorită actualizării de termeni și condiții ale operatorului de Social Media. Din păcate, nu te mai putem ajuta să obții likeuri reale până când nu se vor rezolva problemele; nu putem trimite like la pagini, like la poză, practic nu mai putem livra likeuri.

Rețeaua de socializare Facebook a eliminat posibilitatea de a mai trimite likeuri prin intermediul butoanelor de like pe care le plasam pe anumite siteuri partenere, cu ajutorul cărora trimiteam doar fani 100% reali din România.

În ultimiii 5 ani, pe perioada în care acest serviciu a fost valabil, am trimis peste 3.000.000 de fani din România către peste 1.000 de pagini Facebook diferite.
Le mulțumim numeroșilor clienți care au apelat la serviciul nostru de trimitere de likeuri pe Facebook.

Ne propunem ca în viitorul apropiat să implementăm și un serviciu profesionist de promovare pe Facebook, care va include administrarea campaniilor publicitare prin intermediul Facebook Ads. Serviciul se va preta clienților care dispun de un buget de promovare pentru canalele de social.

Acest serviciu va fi disponibil după ce vom anunța pe site și pe pagina noastra de facebook și la fel ca și în cazul pachetului de Advertoriale Online – va fi un serviciu premium pentru clienții ce își doresc rezultate de top.
Nu uitați să dați like paginii noastre de Facebook pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți!

Cumpără like-uri/fani 100% reali, din România, pentru pagina ta de logo-ul Facebook

iconiță fani Facebook
MAI MULȚI FANI
Trimitem like-urile prin aplicații, jocuri și alte metode legale, prin care ne asigurăm că furnizăm doar fani activi în online și Social Media, care sunt în proporție de peste 97% din România.
iconiță vizibilitate sporită Facebook
VIZIBILITATE SPORITĂ
Plasează pagina ta în primele locuri din Facebook Search și în recomandările Facebook. Nu avem nevoie de nici un fel de acces la pagina de Facebook pe care vrei să o promovezi.
iconiță notorietate pe Facebook
OBȚINE NOTORIETATE
Un număr mare de fani oferă credibilitate paginii paginii de Facebook, site-ului și afacerii tale. Obține încredere și respect din partea potențialilor clienți, dar și din partea concurenței.
iconiță prezență pe Facebook
INVESTEȘTE CU CAP
Facebook a devenit un principal furnizor de clienți la nivel global. Garantăm o rată minimă de unlinke pentru fanii pe care îi livrăm către clienții noștri, indiferent de nișa paginii.