Logo-ul site-ului Promodesk.ro
icon advertoriale
icon directoare web
icon contact
icon blog

Înscrie Site-ul Tău în
70 de Directoare Web Românești

Completează toate câmpurile obligatorii și alege opțiunea de plată!
Termeni si conditii PROMOdesk.ro
1. Acceptarea Termenilor si Condiitilor
Acesti termeni si conditii constitute acordul legal dintre dvs. si S.C. Delight Solutions S.R.L (detinatorul PROMOdesk.ro). Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru a intelege si a comanda corect serviciile din website-ul: www.PROMOdesk.ro
Folosim Google Analytics pentru colectarea informațiilor despre traficul de pe site. Aici găsiți o legătură la politica de confidențialitate a furnizorului nostru de analitice: https://policies.google.com/privacy. Dacă ai completat un formular de comandă pentru unul din serviciile de pe site sau ne-ai contactat prin formularul de contact, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine, folosind acest formular de contact. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.
2. Conditiile de Inscriere a unui Site
PROMOdesk.ro inscrie manual, prin operatori umani site-ul dumneavoastra conform datelor primite si inscrise in formularul de comanda
Listele de directoare web in care se inscriu site-urile sunt publice si complete la linkurile urmatoare, lista celor 130 directoare web romanesti: https://www.promodesk.ro/directoare-web/lista-directoare-web-romanesti, lista celor 300 directoare web straine: https://www.promodesk.ro/directoare-web/lista-directoare-web-straine.
Listele de directoare web sunt updatate si intretinute constant, in baza ratei de acceptare pe care o observam si in baza unor topuri si statistici interne astfel incat PROMOdesk incearca sa mentina liste de directoare web romanesti si straine cu autoritate si vechime mare, ce pun link-uri dofollow dar care au totodata vizibilitate mare sunt functionale si au o rata buna de acceptare.
Operatorii PROMOdesk au o mare experienta de inscriere si link building, motiv pentru care se obtine o rata de acceptare buna, insa datorita faptului ca directoarele web pe care se fac inscrierile nu sunt proprietatea PROMOdesk nu putem garanta o rata de acceptare exacta. De regula, media ratei de acceptare obtinute pentru site-urile inscrise prin PROMOdesk.ro in directoarele romanesti este de 75-85% iar pentru directoarele straine este de 65%-80%, motiv pentru care PROMOdesk.ro devine un important si eficient canal de inscriere in directoare web pentru persoanele si firmele ce nu au timp sa faca munca de inscriere propriu-zisa pe fiecare site in parte. Exista posibilitatea ca anumite directoare web din lista sa aibe probleme tehnice sau sa dea diferite erori in procesul de inscriere, acest lucru nu atrage insa nici o obligatie PROMOdesk fata de client.
Pentru fiecare comanda se trimite un e-mail de confirmare cu datele site-ului completate in formular tocmai pentru ca clientii sa poata solicita in timp util eventualele modificari/corecturi dorite. Operatorii PROMOdesk site-urile conform datelor primite insa fac in prealabil o verificare si corecturile necesare. Daca in urma unei verificari se constanta anumite nereguli, un operator PROMOdesk va lua contact cu dumneavoastra prin e-mail sau telefon.
Site-urile cu continut matrimonial, erotic, videochat, sex-shop, tarot, alcool, tutun, materiale pirotehnice, MLM, tranzactii virtuale sau orice alt anunt cu caracter dubios se vor inscrie doar cu adresa de e-mail a clientului (indiferent de optiunea aleasa in formular) si obtin de regula o rata de acceptare intre 0 si 65% (in functie de mesajele prezentate in site).
Operatorii PROMOdesk inscriu site-urile in directoare in intervalul Luni-Vineri intre orele 09:00 - 18:00. Sambata si Duminica nu se fac inscrieri.
La finalizarea procesului de inscriere, operatorul PROMOdesk ce s-a ocupat de procesul de inscriere, trimite pe e-mail clientului un raport de inscriere ce va cuprinde lista de directoare web pe care s-a facut inscrierea + statusul fiecarui site in parte. Datorita faptului ca poate dura intre 1 si 120 de zile pana cand toate directoarele web sa accepte si sa afiseze anuntul site-ul inscris in site, nu se furnizeaza rapoarte cu linkurile catre pagina inscrierii in sine, acest lucru poate fi obtinut de la aproximativ 40-50% din directoare daca solicitati in formular ca sa primiti dumneavoastra e-mail-urile de confirmare, validare si acceptare ce vin in urma procesului de inscriere.
Valabilitatea inscrierii este pe viata. Nu am intalnit probleme de stergere sau indepartare al unui site. Tariful platit pentru inscrie nu include editarea sau stergerea ulterioara a unui site dintr-un director sau mai multe ci doar procesul de inscriere lista aferenta.
PROMOdesk isi rezerva dreptul de a isi modifica conditiile de inscriere fara o notificare prealabila.
Accept
Acest serviciu nu mai face parte din oferta actuala Promodesk.
Adresă website (URL):*
i
Exemplu: www.promodesk.ro

Info: Introdu cu grija adresa corecta a website-ului tau;
Categorie:*
i
Exemplu: Magazin online, Agentie turism, Comunitate online;

Info: In cazul in care nu stiti unde se incadreaza site-ul dvs introduceti mai multe categorii iar operatorii nostri va vor introduce la categoria potrivita in functiile de cele existele pe directoarele web.
Titlu:*
i
Exemplu: Magazin Online - Electronice, electrice si electrocasnice;

Info: Introdu clar si compact titlul ce vrei sa apara in directorul web;
Titlu 2:
Titlu 3:
Titlu 4:
Titlu 5:
Adaugă titlu suplimentar (poți adăuga până la maximum 5 titluri)
Descriere:*
249/250
i
Exemplu: Magazin Online ce se ocupa cu distributie en-detail de produse electronice...etc;

Info: Introdu o scurta decriere a website-ului tau. Atentie, multe directoare web restrictioneaza descrierea la 250-300 de caractere;
Descriere 2:
249/250
Adaugă descriere suplimentară (poți adăuga 2 descrieri diferite)
Cuvinte cheie:*
99/100
i
Exemplu: anunturi, anunturi platite, anunturi sms, anunturi card bancar, directoare web;

Info: Introduceti intre 10-20 de cuvinte cheie, cuvinte ce va vor ajuta sa urcati in google;
iconiță idee cu rotițe
Vrei să ai parte o înscriere
cât mai Google Friendly?
Operatorii noștri vor îți vor adăuga 10 titluri și 5 descrieri
EXTRA pentru a obține o înscriere cât mai naturală
Alege varianta PREMIUM
pentru €10 + TVA în plus
 
Aleg varianta PREMIUM de înscriere pentru numai €10 + TVA în plus
i
Alegând această variantă
nu vei mai putea plăti prin SMS!
Aceste date vor apărea în cadrul anunțurilor publicate și vor putea fi vizibile în mod public:
Localitate:*
i
Exemplu: Bucuresti

Info: Scrie orasul in care livrezi produsul sau furnizezi serviciul;
Nume:*
i
Exemplu: Alex Mihai

Info: Acest nume va fi afisat in anunt;
Adresă de e-mail:*
i
Exemplu: mihai@yahoo.com, alex@gmail.com

Info: Aceasta adresa de e-mail va fi afisata in anunt;
Număr de telefon:*
i
Exemplu: 0214101100, 0721000111

Info: Acest numar de telefon va fi afisat in anunt;
Adaugă date de contact suplimentare pentru primirea mesajelor legate de statusul comenzii și a raportului de înscriere
Date de contact suplimentare (pentru mesaje legate de statusul comenzii și a raportului de înscriere):
Localitate:*
i
Exemplu: Bucuresti

Info: Scrie orașul în care livrezi produsul sau furnizezi serviciul;
Nume:*
i
Exemplu: Alex Mihai

Info: Acest nume va fi afisat in anunt;
Adresă de e-mail:*
i
Exemplu: mihai@yahoo.com, alex@gmail.com

Info: Aceasta adresa de e-mail va fi afisata in anunt;
Număr de telefon:*
i
Exemplu: 0214101100, 0721000111

Info: Acest numar de telefon va fi afisat in anunt;
Durata procesului de înscriere:*
Poze:
Fără înscriere - Majoritatea site-urilor generează în mod automat o pictogramă a site-ului dvs.
Validarea mailurilor:*
Doresc ca mailurile să fie trimise către adresa mea de e-mail și confirm că le voi valida în maxim 48 de ore de la momentul primirii.

(RECOMANDAT pentru un control mai bun al inscrierii pe viitor) Alegând această opțiune există posibilitatea să primiți ulterior mailuri și mesaje de tip SPAM, însă veți putea avea un mai bun control pe viitor asupra înscrierii și modificărilor dorite.
Doresc ca mailurile să fie trimise pe adresa operatorul ce înscrie site-ul și tot el să facă validările.

Alegând această opțiune există posibilitatea ca pe unele directoare web să apară adresa de e-mail a operatorului la contact. Toate mailurile legate de confirmarea înscrierii ce vor veni pe această adresă vor fi înaintate către dvs.
Înscriere Standard:
Modalitate de plată:*
Plata prin SMS (valabil din rețeaua Vodafone)
Plata prin OP, Transfer Bancar sau Cash la orice casierie BCR
Plata prin card bancar VISA sau MasterCard
Plata prin Paypal
Accept termenii și condițiile
Sunt de acord sa primesc mesaje informative si de marketing (relevante) din partea PROMOdesk.ro
Datele se trimit
Finalizează comanda de înscriere în directoare web românești
peste 400 de site-uri a înscris PROMOdesk pentru clienții săi în directoare web în ultimul an
Acest serviciu nu mai face parte din oferta actuala Promodesk.