Logo-ul site-ului Promodesk.ro
icon advertoriale
icon directoare web
icon contact
icon blog

Avantajele înscrierii unui site în directoare web românești și străine prin PROMOdesk.ro

Află mai multe despre procesul în sine și la ce ar trebui să te aștepți!

 

De ce să-ți înscrii site-ul în directoare web?

iconiță directoare web pe glob
Directoarele web sunt cataloage de resurse de pe internet, fiind specializate în categorizarea și clasificarea site-urilor, structurate pe categorii și subcategorii destinate să acopere toate sau o parte din interesele vizitatorilor.
iconiță proces de link building
Directoarele web reprezintă una dintre cele mai eficiente resurse de link building. Pentru a ajunge pe primele poziții din Google, un site are nevoie de cât mai multe link-uri către el. Aceste link-uri se pot obține prin înscrierea în directoare web.
iconiță linkuri obținute
Prin înscrierea în directoare web se obțin link-uri de calitate, ele fiind practic obtinute pe viață printr-o simplă înscriere. Majoritatea link-urilor obtinuțe în urma unei înscrieri în directoare web sunt dofollow (cu transfer de Page Rank), acesta fiind de asemenea un aspect foarte important.
iconiță parteneri de afaceri
Pentru că sunt considerate ca fiind primul pas spre publicitatea online de succes, directoarele web se pot dovedi a fi oportunități bune de a găsi parteneri de afaceri; prin înscrieri, site-ul va fi listat într-o anumită categorie din directorul web cu descriere și date de contact.
telefon agenție seo
bec rachetă
Vezi variantele de înscriere disponibile

Cum obții rezultatele cele mai bune?

Înscrierea în directoare web trebuie făcuta manual. Daca veți folosi programe automate sau semi-automate riscați ca site-ul să nu fie înscris corect, respectiv ca site-ul să nu fie aprobat/afișat în directoarele web.
Selectați cu atenție directoarele web în care faceți înscrierea, nu recomandăm înscrierea în directoare web ce solicită link reciproc sau postări de iconițe, bannere etc. deoarece nu este eficientă și ar putea afecta site-ului înscris.
Există foarte multe ipoteze neavizate privind termenul "ideal" de a face o inscriere în directoare web, însă cert este că nu există o informație oficială sau exactă pentru un astfel de proces. Practic, dacă veți înscrie într-o singură zi site-ul în 70 de directoare web, validarea și afișarea site-ului, respectiv indexarea link-ului trimis de director către site-ul înscris poate dura între 2 zile și până la 8-12 săptămâni pe anumite site-uri care au un volum mare de înscrieri, astfel link-urile se obțin natural, pe o perioadă mai lungă de timp. În concluzie înscrieți corect și manual, iar Google nu va penaliza site-ul dumneavoastră.
Feriți-vă de directoare web care par a fi ferme de link-uri sau care ar putea face parte din rețele de site-uri care ar putea fi penalizate de Google. Operatorii PROMOdesk.ro efectuează verificări cu regularitate, actualizând periodic atât lista directoarelor web românești, cât și lista directoarelor străine, pentru ca tu să-ți poți adăuga siteul fără bătăi de cap într-o selecție de directoare web de cea mai bună calitate, prin intermediul serviciilor noastre de înscriere site.

Ipoteze GREȘITE despre înscrierea în directoarele web

iconiță greșit
Înscrierea în directoare web nu mai dă rezultate, nu mai are nici un efect și poate duce la penalizarea site-ului înscris. GREȘIT!
iconiță bifă ok
Atât timp cât procesul de înscriere este gândit și realizat corect, înscrierea în directoarele web devine cea mai accesibilă și benefică sursă de link building.

O depunctare sau o penalizare poate apărea în cazul în care pentru titluri se folosesc cuvinte cheie exacte de interes, mai ales în condițiile în care site-ul este și supra-optimizat din punct de vedere On-Page sau mai ales pentru cuvinte cheie mult prea generaliste, care sunt irelevante pentru vizitatorii ajunși acolo, deoarece aceștia generează statistici slabe, cum ar fi timpul petrecut pe site, Bounce Rate-ul și altele.

Un web site optimizat SEO va avea numai de câștigat de pe urma înscrierii corecte în directoarele web, întrucât standardele înscrierilor efectuate de către operatorii PROMOdesk.ro respectă standardele impuse de motoarele de căutare. Cu alte cuvinte, dacă înscrii site-ul în directoare web gratuite SEO friendly, ținând cont de felul în care funcționează algoritmul Google, vei apărea mai sus în clasamentele căutărilor.
 
iconiță greșit
Înscrierea unui site în mai multe directoarele web într-un timp scurt atrage cu sine penalizarea site-ului. GREȘIT!
iconiță bifă ok
Google depistează directoarele web și le tratează ca atare: ghiduri de afaceri, cataloage online etc.


Atâta timp cât ancorele pe care sunt puse link-urile nu conțin doar cuvinte cheie de interes și sunt formulate ca un titlu normal și reprezentativ pentru un ghid/catalog de firme, nu va exista nici o depunctare sau penalizare.

În plus, PROMOdesk.ro efectuează înscrieri în directoare de sine stătătoare (și nu în rețele de site-uri), a căror durată de acceptare și listare a site-urilor înscrise variază de la un director la altul, ceea ce denotă o înscriere naturală. Chiar dacă operatorii noștri vor face înscrierea în 100 de directoare în termen de 3-4 zile, link-urile noi vor apărea într-o perioadă cuprinsă între 2 zile și până la 12 săptămâni (există și directoare care aprobă după 3 luni).

De ce să apelezi la PROMOdesk.ro pentru înscrierea în directoare web?

iconiță servicii targetate
Lucrăm cu liste de directoare web atent verificate, despre care ne asigurăm că nu sunt penalizate, nu sunt ferme de link-uri și nu fac parte din rețele de site-uri, iar în același timp identificăm dacă înscrierea în fiecare director web respectă standardele algoritmului Google.
Actualizăm constant listele în care facem înscrierile pentru a ne asigura că site-ul tău ajunge să fie listat în cele mai importante directoare web din online-ul românesc și în cele mai importante cataloage internaționale.
Verificăm de fiecare dată toate datele completate în formularul de înscriere și efectuăm modificări acolo unde este nevoie pentru a ne asigura că înscrierea va fi facută cât mai bine și că site-ul tău va beneficia de rezultatele cât mai bune.
Înscrierile se fac exclusiv manual, prin operatori umani, care sunt bine instruiți în zona de link bulding și SEO, pentru a putea oferi cele mai bune servicii web de publicitate online.
Având în vedere volumul și experiența mare în înscrieri pe o avem, operatorii noștri reușesc să obțină o rată foarte bună de acceptare chiar și din partea directoarelor care acceptă din ce în ce mai puține site-uri noi în ultima vreme.
iconiță idee cu rotițe
Atenție! PROMOdesk.ro oferă strict serviciul de verificare, corectare și înscriere manuală a daterlor în directoarele web. Rata de acceptare a fiecărui site în parte diferă în funcție de diversele aspecte pe care administratorii directoarelor web le iau în calcul la moderare (domeniu, conținut, metrice SEO, vechime etc.). De regulă, site-urile înscrise prin PROMOdesk.ro au avut parte de o rată de acceptare foarte bună, însă site-urile care nu sunt 100% în regulă, care au conținut dubios sau semi-legal, au avut o rată de acceptare mică.
Ai vreo întrebare legată de acest serviciu?
Răsfoiește articolul nostru despre înscrierea în directoare web de pe blog sau răsfoiește una dintre aceste pagini:
Cum Înscriu | Cum Plătesc | Întrebări Frecvente
promovare anunț cu plata prin sms din Vodafone
promovare anunț cu plata prin sms din Orange
promovare anunț cu plata prin sms din T Mobile
promovare anunț cu plata prin mobilpay
promovare anunț cu plata prin card mastercard
promovare anunț cu plata prin card visa
promovare anunț cu plata prin card visa electron
promovare anunț cu plata prin card maestro
promovare anunț cu plata prin paypal
AVANTAJELE PACHETELOR
70 directoare web românești
160 directoare web străine
Înscriere și afișare pe viață fără link-uri reciproce
iconiță bifă ok
iconiță bifă ok
Backlink-uri valoroase cu transfer de Page Rank
iconiță bifă ok
iconiță bifă ok
Rapoarte de înscriere detaliate + factură fiscală
iconiță bifă ok
iconiță bifă ok
Plată prin Card Bancar, Transfer Bancar, OP, Paypal sau Cash la orice casierie BCR
iconiță bifă ok
iconiță bifă ok
Plată securizată de mobilpay.ro prin SMS (doar Vodafone)
iconiță bifă ok
 
Atenție! Pentru înscrierile în directoare web străine PROMOdesk.ro recomandă folosirea titlurilor și descrierilor în limba engleză, excepție făcând cuvintele cheie (tag-uri). Operatorii noștri vor traduce din oficiu textele tale dacă tu nu vei face acest lucru.