Logo-ul site-ului Promodesk.ro
icon advertoriale
icon directoare web
icon contact
icon blog

Ai vreo întrebare legată de serviciile pre-pay, standard oferite de PROMOdesk? Mai mult ca sigur aici vei găsi răspunsul!

 

Cine este PROMOdesk.ro și de ce aș apela la serviciile lor?

PROMOdesk.ro este canalul prin care firma Delight Solutions SRL, care activează de peste 13 ani pe piața online din România, oferă servicii de promovare online, prezentate fie formă de pachete standard pre-pay – precum serviciile de înscriere în directoare, dar și servicii dedicate, care sunt ofertate în urma solicitărilor primite din partea clienților, cum ar fi serviciul de advertoriale, campaniile de link building SEO sau campaniile de awareness.

Echipa noastră este formată din personal bine pregătit, care este orientat în primul rând către obținerea unor rezultate cât mai bune, într-o manieră cât se poate de vizibilă și transparentă.

Cum înscriu un site într-unul dintre pachetele de directoare web?

Pentru informații legate de înscrierea unui site CLICK AICI;

Care sunt tarifele serviciilor PROMOdesk.ro?

• Pentru înscrierea unui site pe cele 90 de directoare web prețul este de 20 Euro + TVA.

• Pentru înscrierea unui site pe cele 200 de directoare web prețul este de 27 Euro + TVA.

• Pentru serviciul de advertoriale și campaniile de link building SEO și awareness prețul este furnizat în mod personalizat, în funcție de necesitățile clientului care trimite solicitarea de ofertă.

Din momentul plasării unei comenzi, în cât timp se onorează serviciul?

• Înscrierea unui site pe cele 90 de directoare web românești se face în funcție de perioada aleasă de client în formularul de comandă.


• Înscrierea unui site pe cele 200 de directoare web străine se face în funcție de perioada aleasă de client în formularul de comandă.


• Serviciul de advertoriale și campaniile de link building SEO și awareness se realizează în baza termenilor agreați de comun acord.

Ce garanție am că serviciul comandat va fi onorat?

• În cazul serviciului de înscriere de site-uri în directoare web, PROMOdesk.ro va trimite pe adresa de mail a clientului un raport de înscriere, în baza căruia se poate verifica înscrierea. Atenție! Citiți pagina de detalii a pachetului care vă interesează pentru a înțelege exact cum funcționează înscrierea și perioadă după care aceasta va avea efectul maxim. Pentru un control mai bun asupra înscrierilor, RECOMANDĂM selectarea opțiunii din formular care presupune folosirea adresei de mail a clientului (care va primi mailurile de validare și va trebui să efectueze confirmările).


• Datorită valorilor de obicei ridicate pe care le presupune o colaborare pe segmentul advertorialelor și link building, obișnuim să realizăm contracte cu anexe complete și detaliate pentru fiecare factură în parte, tocmai pentru ca satisfacția clienților să fie maximă, făcându-i să se simtă cât mai confortabil în relația cu noi.

Cât de sigure sunt plățile efectuate pe PROMOdesk.ro și cât de rapid sunt procesate?

• Plățile prin SMS și cele prin Card Bancar sunt 100% securizate și se procesează instantaneu, fiind efectuate prin procesatorul de plăți mobilpay.ro, serviciu oferit de NETOPIA SRL, în conformitate cu standardele 3D Secure Visa și MasterCard. 


• Plățile prin Transfer Bancar sau cash la o casierie BCR reprezintă practici extrem de sigure. Pentru o afișare rapidă, PROMOdesk.ro începe înscrierea imediat după ce primește dovada plății (scanată) la adresa office@promodesk.ro, iar în cazul neprimirii dovezii de plată, înscrierea va începe odată ce plata este vizibilă în contul nostru.


• Plățile prin Paypal se procesează instantaneu. Tranzacțiile sunt extrem de sigure, Paypal fiind cel mai important procesator de plăți electronice din lume.