Logo-ul site-ului Promodesk.ro
icon servicii
icon ajutor
Ajutor
icon contact
icon blog

Ai vreo intrebare legata de serviciile pre-pay, standard oferite de PROMOdesk? Mai mult ca sigur aici vei găsi răspunsul!

 

Cine este PROMOdesk.ro și de ce aș apela la serviciile lor?

PROMOdesk.ro este canalul prin care firma Delight Solutions SRL, care activează de peste 11 ani pe piața online din România, oferă servicii de promovare online, prezentate fie formă de pachete standard pre-pay – precum serviciul de înscriere de anunțuri, serviciile de înscriere în directoare sau serviciul de trimitere de fani pe paginile de Facebook, dar și servicii dedicate, care sunt ofertate în urma solicitărilor primite din partea clienților, cum ar fi serviciul de advertoriale, campaniile de link building SEO sau campaniile de awareness.

Echipa noastră este formată din personal bine pregătit, care este orientat în primul rând către obținerea unor rezultate cât mai bune, într-o manieră cât se poate de vizibilă și transparentă.

Cum înscriu un anunț sau un site într-unul dintre pachetele de directoare web?

Pentru informații legate de înscrierea unui anunț sau a unui site CLICK AICI;

Care sunt tarifele serviciilor PROMOdesk.ro?

• Pentru înscrierea unui anunț pe cele 100 de site-uri de anunțuri prețul este de 8 Euro + TVA.

• Pentru înscrierea unui site pe cele 130 de directoare web prețul este de 20 Euro + TVA.

• Pentru înscrierea unui site pe cele 300 de directoare web prețul este de 27 Euro + TVA.

• Pentru serviciul de trimitere de fani pe Facebook prețul este de 25 Euro + TVA pentru fiecare 1.000 de like-uri, comanda minimă fiind de 2.000 de fani, adică 50 Euro + TVA.

• Pentru serviciul de advertoriale și campaniile de link building SEO și awareness prețul este furnizat în mod personalizat, în funcție de necesitățile clientului care trimite solicitarea de ofertă.

Din momentul plasării unei comenzi, în cât timp se onorează serviciul?

• Înscrierea unui anunț se realizează în maximum 48 de ore din momentul în care primim comanda și confirmarea de plată validă.


• Înscrierea unui site pe cele 130 de directoare web românești se face în funcție de perioada aleasă de client în formularul de comandă.


• Înscrierea unui site pe cele 300 de directoare web străine se face în funcție de perioada aleasă de client în formularul de comandă.


Trimiterea de fani pe paginile de Facebook diferă în funcție de volumul de comenzi pe care îl avem în momentul în care clientul plasează comanda. De regulă, o comandă de 2.000 de fani durează între 15 și 20 de zile: livrarea fanilor începe în aproximativ 5 zile din momentul plasării comenzii, iar trimiterea efectiva se realizează pe parcursul a 10-15 zile. PROMOdesk.ro poate livra cel mult 2.000 de fani pe zi, ceea ce înseamnă că putem onora comenzi de 10.000 de like-uri chiar și în câteva zile, cu condiția ca lista de așteptare să nu fie foarte lungă. Pentru o estimare cât mai exactă a termenului de livrare ne puteți contacta folosind formularul de CONTACT.


• Serviciul de advertoriale și campaniile de link building SEO și awareness se realizează în baza termenilor agreați de comun acord.

Ce garanție am că serviciul comandat va fi onorat?

• În cazul serviciilor de înscriere de anunțuri și site-uri în directoare web, PROMOdesk.ro va trimite pe adresa de mail a clientului un raport de înscriere, în baza căruia se poate verifica înscrierea. Atenție! Citiți pagina de detalii a pachetului care vă interesează pentru a înțelege exact cum funcționează înscrierea și perioadă după care aceasta va avea efectul maxim. Pentru un control mai bun asupra înscrierilor, RECOMANDĂM selectarea opțiunii din formular care presupune folosirea adresei de mail a clientului (care va primi mailurile de validare și va trebui să efectueze confirmările).


• PROMOdesk.ro a livrat peste 2.000.000 de like-uri către peste 500 de clienți mulțumiți. Trimitem doar fani 100% reali, din România, care au un grad de activitate sporit în rețeaua de socializare. Am colaborat cu sute de clienți și nu a existat nici măcar un caz în care să nu putem onora comanda. Trimitem fanii comandați sau îți dăm banii înapoi!


• Datorită valorilor de obicei ridicate pe care le presupune o colaborare pe segmentul advertorialelor și link building, obișnuim să realizăm contracte cu anexe complete și detaliate pentru fiecare factură în parte, tocmai pentru ca satisfacția clienților să fie maximă, făcându-i să se simtă cât mai confortabil în relația cu noi.

Cât de sigure sunt plățile efectuate pe PROMOdesk.ro și cât de rapid sunt procesate?

• Plățile prin SMS și cele prin Card Bancar sunt 100% securizate și se procesează instantaneu, fiind efectuate prin procesatorul de plăți mobilpay.ro, serviciu oferit de NETOPIA SRL, în conformitate cu standardele 3D Secure Visa și MasterCard. 


• Plățile prin Transfer Bancar sau cash la o casierie BCR reprezintă practici extrem de sigure. Pentru o afișare rapidă, PROMOdesk.ro începe înscrierea imediat după ce primește dovada plății (scanată) la adresa office@promodesk.ro, iar în cazul neprimirii dovezii de plată, înscrierea va începe odată ce plata este vizibilă în contul nostru.


• Plățile prin Paypal se procesează instantaneu. Tranzacțiile sunt extrem de sigure, Paypal fiind cel mai important procesator de plăți electronice din lume.