Logo-ul site-ului Promodesk.ro
icon advertoriale
icon directoare web
icon contact
icon blog

Află mai multe despre procesul de comandă pentru serviciul de înscriere in directoare web prin PROMOdesk

 

Cum înscriu site-ul în directoare web?

iconița serviciului de înscriere în directoare web românești
Pasul 1
Completează datele solicitate (URL, titluri, descrieri, date de contact, cuvinte cheie etc.), alege durata procesului de înscriere și felul în care dorești să fie realizată validarea mailurilor.
Pasul 2
Alege una dintre următoarele variante de plată:
SMS
Card Bancar
Cash
OP & Transfer Bancar
Paypal
iconiță plată prin sms
SMS – Dacă alegi metoda de plată prin SMS (valabilă numai pentru pachetul de înscriere în 250 de directoare web românești), urmărește cu atenție indicațiile pentru trimiterea SMS-urilor, respectiv validarea numărului de telefon și plata propriu-zisă. Pentru palta prin SMS vei fi facturat la sfârșitul lunii, prin intermediul facturii emise de rețeaua de telefonie mobilă la care ești abonat. Unele rețele solicită trimiterea și unui al doilea SMS NETAXABIL, cu textul DA, care are rolul de confirmare a plății din partea operatorului tău
iconiță plată prin transfer bancar
OP sau Transfer Bancar – Alegând această metodă de plată, după completarea formularului de înscriere vei fi direcționat către o pagină în care ți se vor solicita datele de facturare. În scurt timp vei primi me e-mail factura proformă. Conversia Euro – RON se face la cursul BNR din ziua respectivă. Pentru a demara mai rapid înscrierea, trimite-ne pe mail dovada plății (scanată) la adresa office@promodesk.ro.
iconiță plată prin card bancar
Card Bancar – Pentru plățile prin Card Bancar trebuie să completezi toate datele solicitate pentru a te asigura că poți finaliza tranzacția cu succes. Conversia Euro – RON se face la cursul BNR din ziua respectivă. În plus, va trebui să completezi datele de facturare, ca persoană fizică sau juridică, urmând să primești factura fiscală pe e-mail în cel mult 24h.
iconiță plată prin paypal
Paypal – Dacă ai selectat această metodă de plată vei fi redirecționat către platforma securizată Paypal, acolo unde va trebui să te autentifici și să confirmi plata. În plus, va trebui să completezi datele de facturare, ca persoană fizică sau juridică, urmând să primești factura fiscală pe e-mail în cel mult 24 de ore.
*Plățile prin SMS și Card Bancar vor fi finalizate pe site-ul mobilpay.ro, procesatorul de plăți securizate al companiei NETOPIA SRL.
iconiță plată cash
Cash la orice casierie BCR – Dacă vei alege această metodă de plată, după completarea formularului de înscriere vei fi direcționat către o pagină în care ți se vor solicita datele de facturare. În scurt timp vei primi me e-mail factura proformă. Tipărește respectiva factură (sau notează-ți datele firmei, inclusiv codul contului bancar, numărul facturii și suma) și mergi cu actul de identitate la orice casierie BCR pentru a face plata. Conversia Euro – RON se face la cursul BNR din ziua respectivă. După efectuarea plății trimite-ne pe mail dovada plății (scanată) la adresa office@promodesk.ro pentru a începe procesul de înscriere. După ce plata figurează și în contul nostru vei primi și factura fiscală pe e-mail.
iconiță operator promodesk
Pasul 3
După finalizarea plății, un operator din echipa PROMOdesk.ro va verifica plata și corectitudinea datelor completate în formular. Dacă se sesisează erori sau nereguli, vei fi contactat telefon pentru soluționarea problemei, iar dacă nu este cazul, comanda va fi distribuită către un operator pentru a fi publicată..