Logo-ul site-ului Promodesk.ro
icon advertoriale
icon directoare web
icon contact
icon blog

Află mai multe despre modalitățile de plată aferente fiecărui serviciu de promovare online PROMOdesk în parte.

 
Navighează rapid:
SMS
Card Bancar
Cash
OP & Transfer Bancar
Paypal
iconiță plată prin sms

Plata prin SMS

Pentru plata prin SMS vei fi facturat de către operatorul de telefonie mobilă de care aparține numărul de telefon de pe care se efectuează plata. Suma platită se va regăsi pe factura lunară aferentă acestuia sau va fi scazută din creditul disponibil pe telefon (în cazul în care plătiți de pe o cartelă Pre-Pay).

Unele rețele de telefonie solicită un al 2-lea SMS de confirmare, acesta fiind NETAXABIL, care reprezintă o confirmare suplimentară a plății.

Plata prin SMS este disponibilă pe site-ul nostru doar pentru serviciul de înscriere în 130 de directoare web românești (doar pentru Vodafone).
iconiță plată prin card bancar

Plata prin Card Bancar

Pentru plata prin CARD BANCAR trebuie să introduci în formularul de plată securizat al mobilPay toate datele solicitate și să parcurgi toți pașii, până când îți va fi afișat mesajul de confirmare a plății. Conversia EUR-RON se face la cursul BNR din ziua respectivă. Pentru acest tip de plată vei putea alege în formularul nostru de comandă dacă dorești ca factura să fie emisă pe persoană fizică sau juridică, pentru a putea completa datele aferente.

După ce plata este finalizată, vei primi factura fiscală în termen de maxim 24 pe adresa de e-mail completata în formular.

Plata prin CARD BANCAR este disponibilă pe site-ul nostru pentru serviciile de înscriere anunț, înscriere în directoare web românești și străine, dar și pentru serviciul de trimitere fani/like-uri pentru Facebook.

Plata prin CARD BANCAR se efectueaza în maximă siguranță deoarece PROMOdesk.ro foloseste serviciile și paginile securizate de plată ale partenerului mobilPay.ro. Garantăm că operațiunile de plată sunt 100% securizate fără nici un fel de eroare. Mobilpay face procesări și transferuri în condiții de securitate conform standardelor 3D Secure Visa și MasterCard.
iconiță plată cash

Plata Cash la orice casierie BCR

Pentru plata CASH la orice casierie BCR trebuie să complezi în formularul de comandă și datele de facturare în baza cărora se va emite și trimite instant pe adresa ta de e-mail o factură proformă cu care trebuie sa mergi la bancă (fie tipărită, fie în format digital, pe un dispozitiv mobil).

Conversia EUR-RON se face la cursul BNR din ziua facturării.

După efectuarea plății te rugăm să ne trimiți o confirmare de plată pe adresa facturare@promodesk.ro. Imediat după ce plata va fi înregistrată în contul nostru, colegii noștri îți vor înainta și factura cu valoare fiscală.
iconiță plată prin transfer bancar

Plata prin OP sau Transfer Bancar

Pentru plata prin OP sau Transfer Bancar trebuie să complezi în formularul de comandă și datele de facturare în baza cărora se va emite și trimite instant pe adresa ta de e-mail o factură proformă cu care trebuie sa mergi la bancă (fie tipărită, fie în format digital, pe un dispozitiv mobil).

Conversia EUR-RON se face la cursul BNR din ziua facturării.

După efectuarea plății te rugăm să ne trimiți o confirmare de plată pe adresa facturare@promodesk.ro. Imediat după ce plata va fi înregistrată în contul nostru, colegii noștri îți vor înainta și factura cu valoare fiscală.
iconiță plată prin paypal

Plata prin Paypal

Pentru plata prin Paypal trebuie trebuie să completezi în formularul de comandă și datele de facturare în baza cărora se va emite factura fiscală a in termen de 48h de la recepționarea plății.

Pe parcursul procesului de plată vei fi redirecționat de pe site-ul PROMOdesk.ro către pagina Paypal, acolo unde va trebui să te autentifici pentru a putea plăti.

Plățile prin Paypal sunt 100% sigure deoarece se realizează între conturi Paypal, pe una dintre cele mai bine securitzate platforme de plată online.