Logo-ul site-ului Promodesk.ro
icon servicii
icon ajutor
Ajutor
icon contact
icon blog

Advertoriale Online Premium
cu link-uri către site-ul tău

Prin PROMOdesk puteți comanda și planifica campanii de advertoriale pe site-uri de calitate astfel încât să obțineți rezultate de top atât în SEO cât și în Brand-Awareness.

Crește poziția site-ul tău în Google prin link-uri naturale și conținut de calitate

Advertorialele sunt articole plătite, o combinație între jurnalism și publicitate și reprezintă o parte esențială din procesul de link building necesar oricărui site. Articolele ajută la o mai bună poziționare în clasamentul Google datorită link-urilor de mare calitate obținute pe pagini cu conținut relevant.
bara de căutare Google
iconiță link building
BACKLINK-URI NATURALE
Accesezi cel mai eficient canal de marketing cunoscut din lume: articolele. Obții backlink-uri naturale și Google-friendly către site-ul tău, care te ajută să crești vizibilitatea site-ului și traficul obținut din clasamentul Google.
lupă monitorizare rezultate seo
AVANTAJ SEO MAJOR
Advertorialele postate nu se șterg, rămân permanent publicate pe site-urile pe care au fost postate. Se obțin linkuri pe care ne putem baza pe termen lung și care cresc în autoritate cu trecerea timpului.
iconiță creion scriere articole
COPYWRITING INCLUS
Includem realizarea articolelor cu conținut original și de înaltă calitate în prețul advertorialelor. Echipa noastră de editori se va adapta de fiecare dată nișei abordate și se va mula pe stilului fiecărui site în parte.
iconiță cu rachetă
+350 SITE-URI ȘI BLOGURI
Publicăm advertoriale în peste 350 de site-uri românești. Avem în portofoliu site-uri de top, site-uri nișate, site-uri de stiri și de conținut, bloguri, dar și directoare de articole și comunicate de presa.
rachetă ce simulează creșterea rezultatelor
Solicită o ofertă personalizată
Timp de execuție: Conform cerințelor și nevoilor clienților. Putem onora și livra rapid advertoriale postate pentru campanii urgente și totodată putem planifica și colabora pe perioade lungi de timp.
Plata: CARD BANCAR prin mobilpay.ro, Transfer Bancar, Ordin de Plată sau Cash - la orice caserie BCR. Se oferă factură fiscală pentru oricare dintre metodele de plată alese.
De ce PROMOdesk.ro? Lucrăm strict pe campanii de link building și awareness. Avem rezultate de top pe majoritatea nișelor abordate. Cu peste 4.000 de advertoriale publicate în ultimii 3 ani de zile, venim în întampinarea clienților cu oferte competitive, care aduc rezultate pe termen lung.

De câte feluri pot fi advertorialele?

1. Advertorialele orientate spre Brand Awareness

Sunt acele articole în care promovăm afacerea în mod evident: menționăm site-ul, pagina de Facebook și eventual alte date de contact.

Aceste tipuri de advertoriale pot fi concepute într-o manieră cât se poate de flexibilă, din punct de vedere al structurii lor. Putem folosi imagini cu produse, logo-uri sau poze din anumite locații.

Advertorialele de tip awareness aduc un avantaj SEO minor, în special datorită faptului că de regulă se folosesc link-uri naked url (ex. http://www.promodesk.ro) sau link-uri de pe brand anchor (ex. site-ul PROMOdesk.ro).
iconiță cu portavoce pentru brand awareness

2. Advertorialele orientate către SEO

Acest tip de advertoriale reprezintă cea mai puternică unealtă de creare a linkurilor (link building) în momentul de față. Dacă sunt gândite de un expert în SEO, aceste advertoriale pot aduce link-uri pe care ne putem baza pe termen lung și pot fi făcute astfel încât să mențină rezultate bune și cresteri indiferent de noile update-uri Google.

Practic, încercăm să facem articole cu un aspect cât mai natural, din care să punem link-uri către site-ul clientului de pe cuvintele cheie (și variatii ale acestora) pentru care se dorește creștere în clasamentul Google.

Totodată, în acest tip de articole se recomandă și folosirea de linkuri către alte site-uri cu notorietate, tocmai pentru ca să asociem în ochii Google site-ul clientului, cu site-uri mari din online și pentru a-i contura advertorialului un aspect de articol 100% natural.

Acest tip de advertorial aduce un avantaj SEO major, deoarece link-urile obținuțe sunt marcate ca fiind linkuri cu influență foarte mare.
iconiță cu lupă pentru seo

3. Advertorialele care îmbină abordările SEO și Brand Awareness

Advertorialele care îmbină abordările SEO și Brand Awareness sunt articole orientate în mare parte spre SEO, în care facem referire la brandul/site-ul clientului. Acest tip de advertoriale aduc un avantaj SEO de nivel mediu.
iconiță cu lupă pentru seo semn plus iconiță cu portavoce pentru brand awareness
iconiță know how

De ce trebuie să apelezi la profesioniști?

Advertorialele postate pe site-uri mari se indexează și se clasează foarte bine în motoarele de căutare cu orice articol postat. De aceea, este recomandat să conțină titluri orientate către anumite grupuri de cuvinte cheie de interes.

Cu alte cuvinte, articolul publicat poate ajunge rapid în primele poziții din clasamentul Google pentru anumite forme de căutari și poate deveni în sine, un canal de trimitere constantă a vizitatorilor targetați pentru perioadă nedeterminată de timp. Asftfel de abordări sunt recomandate mai ales în cazul advertorialelor orientate către brand/awareness.

Este EXTREM DE IMPORTANT ca o campanie de advertoriale să fie gândită și coordonată de un specialist experimentat în campanii de link building, deoarece managerul campaniei are datoria de a verifica profilul de linkuri al site-ului, de a genera o strategie de abordare a ancorelor și de a ditribui linkurile către paginile cele mai relevante ale site-ului, în funcție de cuvintele cheie pe care clientul dorește să se claseze mai sus în clasamentul Google.

Vrei să primești o ofertă personalizată din partea echipei PROMOdesk.ro?

Trimite-ne o solicitare dacă doresti să crești site-ul tău în clasamentul Google sau dacă dorești o campanie de Brand Awarenes:
Domeniile și nișele de interes:
i
Exemplu: construcții, fashion, auto, politică etc.

Site/site-urile pentru care doriți advertorialele:*
i
Exemplu: www.promodesk.ro

Tipul de advertoriale dorit și alte mențiuni:
i
Vă rugăm să ne precizați ce tip de abordare vă doriți: SEO, Brand Awareness și orice alte mențiuni folositoare.

Nume și Prenume:*
i
Exemplu: Alex Mihai

Adresă de e-mail:*
i
Exemplu: mihai@yahoo.com, alex@gmail.com

Număr de telefon:*
i
Exemplu: 0214101100, 0721000111

 
Datele se trimit
VREAU SĂ PRIMESC O OFERTĂ PERSONALIZATĂ
peste 3000 de advertoriale a redactat și a postat PROMOdesk pentru clienții săi în ultimii 3 ani